Fun in Kranjska Gora

S svojo čudovito naravo Kranjska Gora ponuja obilo možnosti aktivnega preživljanja časa za gorske kolesarje. Poti v legendarnem Fun Bike parku bodo zadovoljile tako zahtevne kolesarje in pa tudi čiste začetnike, ki se na vožnjo po poteh šele privajajo. Pri vožnji v parku se je Janu pridružil klubski kolega iz ŠD Life, Maks Trobec, ki je bil nad parkom navdušen. V zadnjih letih so v Čičarah fantje iz kluba ŠD Fura naredili tudi dirt park Ruteč, pokazali so nam nekaj trikov in nam razložili, kako se trudijo z razvijanjem dirt scene na Gorenjskem. Po okoliških hribih nas je Jure Culiberg popeljal na gorsko turo s kolesi, prav tako pa nas je v gostil v apartmajih Berghi, ki so odlično izhodišče za kolesarjenje po Kranjski Gori in okolici.

Projekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - Fun in Kranjska Gora

Jan je po končanem tretjem delu projekta strnil svoje misli: "V Kranjski Gori nisem bil že vse od zadnje tekme v spustu in je vsekakor videti, da je v Fun Bike park vloženega veliko dela - vse pohvale Alenki Stražišar za trud! Tudi na dirtih v Čičarah sem užival, zabavno je bilo!"

O Projektu 5: ideja za projekt je nastala v glavi Jana Poriča, nekdanjega uspešnega tekmovalca v spustu s kolesom. Obisk petih različnih lokacij v Sloveniji, ki so tako ali drugače povezene s kolesarjenjem, vse to pa ujeti v fotografski objektiv in v atraktivne video vsebine. Na koncu projekta bo 5 najboljših fotografij premierno objavljenih v reviji »Bike magazine«.

Poglej si še ostale lokacije Projekta 5:

Single Trail park JamnicaZipline & Bike AdventureFun in Kranjska GoraMountainBikePark JavornikVogel Mountain Bike Park
Projekt 5 - Single Trail park JamnicaProjekt 5 - Zipline & Bike AdventureProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - MountainBikePark JavornikProjekt 5 - Vogel Mountain Bike Park

 

 

SPONZORJI PROJEKTA

Under Armour Zavarovalnica Triglav
Leatt Five Ten Six Six One MTB.si Trgovina Funsports Fitzone Functional Training