Vogel Mountain Bike Park

Pogled na Triglav in vožnjo s kolesom v Triglavskem narodnem parku smo izbrali za zadnjo lokacijo Projekta 5. Bivali smo v apartmajski koči Ruša, ki stoji v neposredni bližini zgornje postaje nihalke na Voglu. Kolesarska proga dolžine malce več 1.200 metrov ponuja veliko zabave in kolesarskih užitkov, progo pa so še dodatno utrdili s posebnim pesekom, ki nudi odličen oprijem pri vožnji tako v suhih kot tudi v mokrih vremenskih razmerah. Družbo nam je tokrat delal Gašper Kos, ki pomaga pri sami gradnji kolesarskega parka na Voglu, katerega imajo v prihodnosti namen še razširiti in nadgrajevati!

Projekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike ParkProjekt 5 - Vogel Mountain Bike Park

"Super lokacija za zaključek, spektakularni razgledi po okoliških gorah in zabavne proge Mountain Bike Parku na Voglu. Marko Kolman je s svojo ekipo opravil odlično delo - komaj čakam, da vidim kaj bodo v parku še naredili v prihodnjih letih. Čeprav je proga krajša, je zelo zabavna in primerna za treniranje kolesarskih veščin. Sploh pa sem bil navdušen nad super utrjeno podlago, kakšen oprijem!" je po koncu zadnjega dela Projekta 5 Jan zaključil dan.

O Projektu 5: ideja za projekt je nastala v glavi Jana Poriča, nekdanjega uspešnega tekmovalca v spustu s kolesom. Obisk petih različnih lokacij v Sloveniji, ki so tako ali drugače povezene s kolesarjenjem, vse to pa ujeti v fotografski objektiv in v atraktivne video vsebine. Na koncu projekta bo 5 najboljših fotografij premierno objavljenih v reviji »Bike magazine«.

Poglej si še ostale lokacije Projekta 5:

Single Trail park JamnicaZipline & Bike AdventureFun in Kranjska GoraMountainBikePark JavornikVogel Mountain Bike Park
Projekt 5 - Single Trail park JamnicaProjekt 5 - Zipline & Bike AdventureProjekt 5 - Fun in Kranjska GoraProjekt 5 - MountainBikePark JavornikProjekt 5 - Vogel Mountain Bike Park

 

 

SPONZORJI PROJEKTA

Under Armour Zavarovalnica Triglav
Leatt Five Ten Six Six One MTB.si Trgovina Funsports Fitzone Functional Training